NİĞDE / MERKEZ - Bağlama Ortaokulu

Bağlama Ortaokulu

0 (388) 279 42 17
Adres
BAĞLAMA BELDESİ HÜRRİYET MAH. OKUL SK. BAĞLAMA ORTAOKULU A BLOK NO 4 MERKEZ / NİĞDE
Vizyon
Türk milli eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve yarını bütünleştirerek, bilgi çağının gerektirdiği ileri eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak,kaliteli, seçkin ve örnek bir okul olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, bilimsel, akılcı, mantıklı düşünme ve problem çözme becerisine sahip, araştırma yapabilen, bilgi üreten, sorgulayabilen, olası sorunlara çözüm üreten, öğrendiği bilgileri uygulayabilen,kişiliği, karakteri ve özgüveni gelişmiş, insani değerleri benimsemiş, çevre bilinci ve sorumluluk sahibi,saygılı ve hoşgörülü, vatanını ve milletini seven, milli ve manevi değerler ile bayrağına sahip çıkan, yeniliklere açık lider bireyler yetiştirmek ve tüm öğrencilerimizi bir üst eğitim kurumuna hazırlamaktır.Türk milli eğitiminin amaçları ışığında; geçmişimize ve geleceğimize sahip çıkarak, bilgi çağının gerektirdiği ileri eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak, dünya standartlarında, sosyal, kültürel, sportif ve sanat alanlarında etkin ve donanımlı, kaliteli, seçkin ve tercih edilen örnek bir okul olmaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :1910
Sabah 08.50 12.15 Öğle 13.00 15.30
Kara Yolu Niğde - Çİftlik Yolu Üzerinde
Servis Bilgisi
Ulaşım Öğretmen Servisi ile yapılmaktadır.Ayrıca her saat başı Çiftlik minibüsleri de kasabamızdan geçmektedir.
Bağlama Kasabası
İl Merkezine olan uzaklık 45 km (Merkeze Bağlı Okul)
Futsal Turnuvaları, Satranç Turnuvaları, Zeka Oyunları
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı çalışmaları,MEB 2023 Eğitimde İyi Örnekler Sergisi