NİĞDE / MERKEZ - Bağlama Ortaokulu

Etiket Sonuçları: bağlamaortaokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.

Nis

Okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap sevgisini artırmak ve kütüphaneleri etkin bir şekilde kullanmak amacıyla ülkemizde her yıl Mart Ayının son haftası “Kütüphaneler Haftası” olarak kutlanmaktadır. Kütüphaneler, okuma ve araştırma alışkanlığını geliştirip, fikir, düşünce ve bilgi ürünlerinin kişiler arasında paylaşılmasını sağlayarak, kültür mirasının geleceğe aktarılmasına katkı sunmaktadır. Bu anlamda nasıl ki eğitim ve bilimin olmadığı bir dünya düşünemiyorsak, kitapların ve kütüphanelerin de olmadığı bir dünya da düşünemeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Kütüphaneler Haftası'nı kutluyor, bu hafta vesilesiyle ülkemizde ve beldemizde kitap okuma alışkanlığına, bilgiye ve öğrenmeye olan ilginin artmasını temenni ediyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine Niğde İl Sağlık Müdürlüğü personelleri tarafından Çölyak Hastalığı hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı. Öğrencilerimiz artık  Çölyak Hastalığı hakkında daha duyarlı ve bilgili olarak Çölyak Hastalarının nelere dikkat etmesi gerektiği hakkında bilgiye sahip olacaklar. Eğitimden dolayı Niğde İl Sağlık Müdürlüğü ve personeline teşekkür ederiz.