NİĞDE / MERKEZ - Bağlama Ortaokulu

VERGİ GELECEĞİMİZDİR!

Toplumda vergi bilincinin yerleşmesi, gençlerimizin vergi konusunda bilgilendirilmesi ve bu konuda farkındalıkların artırılması amacıyla okullarda her yıl Şubat ayının son haftası "Vergi  Haftası" olarak kutlanılmaktadır.

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Orhan ÖZDEMİR rehberliğinde okulumuz öğrencileri tarafından Vergi Haftası Etkinlikleri gerçekleştirildi. Kurum Müdürümüz Sn. Selçuk ÖZTÜRK vergi bilincinin çocuklarımıza en etkin bir biçimde yerleşmesi gerektiğini dile getirerek okulumuz öğrencilerinin vergi bilincine sahip ve gelecekte vergilerini ödeyen vatanına ve milletine sahip çıkan bireyler olarak yetişeceklerinden hiç şüphe duyulmaması gerektiğini belirtti.

27-02-202427-02-202427-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 13:26 - Görüntülenme: 54